Info

Holdbeskrivelse:

Her er holdet for dig som er mellem 12 og 16 år. Om du er begynder eller øvet spiller ingen rolle. Alle er velkomne. Bemærk dog, der optages kun gymnaster som har deltaget på juniorholdet i vinterperioden.

Holdet består af en rytmedel og en springdel. Under opvarmning og fælles serietræning vil holdet være samlet. Resten af tiden vil rytmegymnasterne være på 1. sal mens springerne vil være i springsalen.

Som springer vil du komme til at springe i (og på) lange baner samtidig med at du bliver instrueret i teknikken og fysikken bag springene. Men du vil også stifte bekendtskab med mindre rytmiske serier. Kan man ikke bære sin egen vægt på hænderne, vil man være udfordret med næsten alle spring på banen. Derfor vil håndstand og let styrketræning være en del af hver træning

Som rytmegymnast vil du komme til at lave grundtræning og forskellige danse og rytmiske stilarter. Træningen vil have fokus på den enkelte gymnast og være på et niveau hvor alle kan være med og samtidig blive udfordret. Du skal være indstillet på at man ikke lærer alting i første forsøg og at gymnastik også handler om at have det sjovt og udvikle sig hver især.

Musikken er omdrejningspunktet omkring vores opvisninger og vil derfor også være en stor del af træningen, hvor vi b.la øver os i at tælle og gå i takt.

Vi tager udgangspunkt i den klassiske gymnastik og krydrer den med lidt sjov og spas, så den både bliver en oplevelse at være med til men også at se på.

Vi vil deltage i "Gymnastikstævne på fælleden" den 16. juni (afløseren for Høvestævnet) mm..

Men frem for alt skal vi have det sjovt, for det er det gymnastik handler om…!

Vi ses.

 
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen