Info

Holdbeskrivelse: 

Effekt er træning for dig der ønsker at træne funktionelt og opnå en endnu bedre kropsholdning. Effekt er holdningskorrigerende muskeltræning, hvor øvelserne udføres kontrolleret og alle øvelser kan tilpasses den enkelte deltager. Træningen er sjov, afvekslende og vil bestemt give dig ømme muskler og sved på panden.

Gennem Effekt kan man nedsætte risikoen for overbelastnings- og slidskader, samtidig vil dagligdagens bevægelser blive mindre belastende, du vil få mere overskud og større kropsbevisthed.

Størstedelen af øvelserne er baseret på stabilitet og balance, samtidig er træningen krydret med anderledes plankeøvelser, en masse squat og andre udfordrende øvelser.

Øvelserne i Effekt foregår stående, liggende og siddende, vi skal bruge bolde, både store og små, elastikker og lave øvelser med foamroller.

Træning handler om at gøre kroppen klar til de belastninger den skal udsættes for. I dag sidder mange ned i 8 timer om dagen og derfor gælder det om at vælge en træningsform der fremmer din styrke og udholdenhed.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(301) Effekt mix (M/K)
Tid/Sted
Torsdag 19:00-20:00 Jyderup Hallen, 1. salen
Instruktør: Betina Slott /
Startdato
13.09.2018
Slutdato
22.03.2019
Tilmeldte
20/23
Kort beskrivelse
Kontaktperson: Lone Hansen (tlf. 24 45 00 81 )
Pris
650 kr.
Tilmeld