Info

Holdbeskrivelse:

Vil du udforske hvad meditation og ro kan gøre for din balance, velbehag og helbred, så er dette hold lige noget for DIG.
 
I meditationen kommer du til at tage din egen indadvendte rejse, mærke din krop, lære dens tegnsprog at kende, hvordan den hvisker længe før den skriger.
 
Du har mulighed for at sanse hvad det er som bevæger sig inde i dig, hvordan forskellige dele af dig er knyttet til hinanden, hvordan din krop, dine følelser og dit sind er sammenvævet i den krop som skal bære dig hele livet.
Du får ikke en anden.
Dens tilstand er dit ansvar.

 

Du ved sandsynligvis at når kroppen og sindet er stresset, er hele dig anspændt. Det er fordi stressresponset udløser stresshormoner (kortisol og adrenalin) som sender bud til kroppen om at være klar og parat til at kæmpe eller flygte. Mange forskellige faktorer kan skabe stress, og du er den eneste som kan finde ud af hvad du kan gøre for at øge din egen livskvalitet og energi.

Når du mediterer, kan du komme ned i gear. Det er først når du falder til ro at afslapningsresponset kan komme i gang, med det helt naturlige, at helbrede sig selv. Stresshormoner falder og afslapningshormoner stiger (bl.a. oxitocin, endorfiner, dopamin). Kroppen får øget energi, søger balance og har mulighed for at gå i gang med reparation af celler.

Du bør være behageligt påklædt, og det kan være en god ide at tage en pude og et tæppe med. 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen