Info

Bemærk: Der optages IKKE nye gymnaster der endnu ikke er fyldt 13 år senest den 31. december 2020.

Om du er begynder eller øvet spiller ingen rolle. Alle er velkomne.

Holdet har både en danse/rytmeside og en springside.

Både danse/rytme og springere er sammen den første time hver træning, hvorefter rytmerne går på førstesalen og springerne bliver i springsalen.

Vi forventer at du møder motiveret op til hver træning og opvisning. Det gør vi.

 
Dans/rytme:

Vi hedder Joanna & Sille og vil stå i spidsen for danse/rytmesiden i den kommende sæson.

Vi har selv dyrket dans på eliteplan, og føler derfor at vi kan lære fra os af vores danseerfaring.
I sæsonen vil vi komme ind på forskellige dansestilarter herunder, ballet, moderne dans, rytme, spring over gulv, dans, hiphop, house, dancehall og en masse grundtræning.
På danse/rytmesiden vil der derudover også indgå lidt styrketræning, da det har stor betydning for udførelsen af de forskellige stilarter.

Til timerne er det vigtigt at være danse-/rytmelysten samt motiveret for at lære, da det dermed gør vores timer sammen endnu sjovere.

Vi glæder os til en fantastisk sæson sammen med Jer. 

Spring:

Som springer vil du komme til at springe i (og på) lange baner samtidig med at du bliver instrueret i teknikken og fysikken bag springene. Men vil du også stifte bekendtskab med mindre rytmiske serier.

Musikken er omdrejningspunktet for vores opvisninger og vil derfor også være en stor del af træningen, hvor vi b.la øver os i at tælle og gå i takt.

Håndstand og let styrketræning vil være en del af hver træning, da dette er vigtigt for at kunne bære sin egen vægt på hænderne som næsten alle bane spring kræver. Vi opfordrer derfor til let styrketræning dagligt.

Der vil være stort fokus på skruer og dobbeltrotationer i både trampolin og på bane, samt kombinationsspring på banen såsom indgangs-salto og afslutningsspring. Alle bliver undervist individuelt ud fra det niveau man er nået til.

Vigtigst af alt er, at vi skal have det sjovt. Det er det gymnastik handler om.

Turen går til Bornholm 

Det bliver en fantastisk sæson, hvor vi allerede nu er i gang med planlægningen af en tur for holdet til Bornholm i foråret. Det bliver en social tur over 3-4 dage med en masse hygge og en masse gymnastik.

Vi er via en engageret forældregruppe i gang med at samle penge sammen til denne tur og det må forventes at der, udover kontingentet, kommer en ekstra omkostning hertil. Desuden må det forventes, at man deltager i de opgaver som giver økonomisk tilskud til turen.

 

Vi ses

 

Joanna, Sille, Martin, Lars & Stefan.


 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Junior holdet (13-17 år) - (200)
Tirsdag Tid: 19:00 - 21:00
Sted: Jyderup Hallen, Lille Hal
Tirsdag Tid: 20:00 - 21:00
Sted: Jyderup Hallen, 1. salen
Instruktør: Joanna Madsen / Lars Steensen / Martin Christiansen / Mikkel Schrøder / Sille Johansen / Stefan Weiss Hansen /
Kontaktperson : Charlotte Madsen (tlf. 20 44 74 79)
Periode: 08.09.2020 - 31.05.2021
Tilmeldte: 42/45
Pris: 925 kr.
Tilmeld