Info

Holdbeskrivelse:

Om du er begynder eller øvet spiller ingen rolle. Alle er velkomne. Holdet har både en danse/rytmeside og en springside.

Både danse/rytme og springere er sammen den første time, hvorefter rytmerne går på førstesal. Det vil, som noget nyt i år, være muligt at deltage på både danse/rytmesiden og springsiden, hvis du ønsker det.
 
Vi forventer at du møder motiveret op til hver træning og opvisning. Det gør vi.
 
Dans/rytme:
Vi hedder Joanna & Louise og vil stå i spidsen for danse/rytmesiden i den kommende sæson.
Vi har selv dyrket dans på eliteplan, og føler derfor, at vi kan lære meget fra os. Vi vil blandt andet komme ind over, ballet, moderne dans, rytme, spring over gulv, dans, hip hop, house, dancehall og en masse grundtræning.
Vi glæder os til en fantastisk sæson sammen med Jer.
 
Spring:
Som springer vil du komme til at springe i (og på) lange baner samtidig med, at du bliver instrueret i teknikken og fysikken bag springene. Du vil også stifte bekendtskab med mindre rytmiske serier.
Musikken er omdrejningspunktet omkring vores opvisninger og vil derfor også være en stor del af træningen, hvor vi bl.a. øver os i at tælle og gå i takt. Kan man ikke bære sin egen vægt på hænderne, vil man være udfordret med næsten alle spring på banen. Derfor vil håndstand og let styrketræning være en del af hver træning.

Vi opfordrer til let styrketræning dagligt hjemme.
 
Der vil være stort fokus på skruer og dobbeltrotationer i både trampolin og på bane, samt kombinationsspring på banen - såsom indgangs-salto og afslutningsspring. Alle bliver undervist individuelt ud fra det niveau man er nået til.
 
Vigtigst af alt er, at vi skal have det sjovt. Det er det gymnastik handler om.
 
Det bliver en fantastisk sæson!
 
PS - kontingentet er nu inkl. opvisningstøj så der kommer IKKE ekstra opkrævning som sidste år  

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen