Familie- og Tumletons (1-6 år)

Info

Vi skal hoppe, danse, snurre rundt, trille og slå alverdens kolbøtter, når vi mødes i legende og trygge rammer til Tumlegymnastik. Undervisningen vil primært stimulere de sanser, som udvikler barnets grovmotorik – følesansen, muskel-led-sansen og den vestibulære sans – i en skøn blanding af nye og gamle lege og øvelser. 

 Til Tumlegymnastik giver jeg børnene de bedste forudsætninger for en sund motorisk udvikling og for derved at kunne deltage uhindret i den fysiske og sociale verden. 
 
Børn spejler sig i deres voksne, og det er vigtigt, at forældrene giver dem lyst til at bevæge sig og lave motorikøvelser – dét kan man gøre ved at lege med og være nærværende, hvilket også vil styrke relationen mellem barnet og far/mor. Undervisningen vil derfor måske også udfordre far/mor en smule. 
 
 
Hvilket udstyr skal man bruge til træning ?
På “Familie - tumletons skal dit barn have tøj på, man kan bevæge sig i. Det kan f.eks. være almindelig gamache/træningstøj. Det er også vigtigt at have nogle ordentlige gymnastiksko på – gerne med ruskinds- eller gummisål.
 
Jeg glæder mig til at se jer til masser af leg og gymnastik 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

1102
Tirsdag Tid: 16:15 - 17:00
Sted: Jyderup Hallen, Lille Hal - forår
Instruktør: Trine mai Wisbech /

Både barnet og den voksne skal tilmeldes holdet:     Barn : 225 kr. Voksen : 225 kr.  

Kontaktperson: Anne Schou (tlf. 60 91 38 02)

Periode: 19.03.2024 - 25.06.2024
Tilmeldte: 27/60
Pris: 225 kr.
Tilmeld
Hold i dag

Instagram