Klubmodul henter siden
Familie- og Tumletons (1-6 år)
1102
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Vi skal hoppe, danse, snurre rundt, trille og slå alverdens kolbøtter, når vi mødes i legende og trygge rammer til Tumlegymnastik. Undervisningen vil primært stimulere de sanser, som udvikler barnets grovmotorik – følesansen, muskel-led-sansen og den vestibulære sans – i en skøn blanding af nye og gamle lege og øvelser. 

 Til Tumlegymnastik giver jeg børnene de bedste forudsætninger for en sund motorisk udvikling og for derved at kunne deltage uhindret i den fysiske og sociale verden. 
 
Børn spejler sig i deres voksne, og det er vigtigt, at forældrene giver dem lyst til at bevæge sig og lave motorikøvelser – dét kan man gøre ved at lege med og være nærværende, hvilket også vil styrke relationen mellem barnet og far/mor. Undervisningen vil derfor måske også udfordre far/mor en smule. 
 
 
Hvilket udstyr skal man bruge til træning ?
På “Familie - tumletons skal dit barn have tøj på, man kan bevæge sig i. Det kan f.eks. være almindelig gamache/træningstøj. Det er også vigtigt at have nogle ordentlige gymnastiksko på – gerne med ruskinds- eller gummisål.
 
Jeg glæder mig til at se jer til masser af leg og gymnastik 

Læs mere

Både barnet og den voksne skal tilmeldes holdet:     Barn : 225 kr. Voksen : 225 kr.  

Kontaktperson: Anne Schou (tlf. 60 91 38 02)

Startdato
19.03.2024
Slutdato
25.06.2024
Tid/Sted
Tirsdag 16:15-17:00 Jyderup Hallen, Lille Hal - forår
Pris
225,00 kr.

Hold i dag

Instagram