Info

Holdbeskrivelse:

Her er holdet for dig som er mellem 13 og 16 år. Om du er begynder eller øvet spiller ingen rolle. Alle er velkomne.

Holdet har både en rytme og en springside.

Vi starter forårssæsonen med udgangspunkt i vintersæsonen, og bruger samme opvisningsprogram til opvisningen på Fælleden i Holbæk den 16. juni. Men også nye gymnaster er velkomne.
 
Både rytme og springere er sammen første time, hvorefter rytmerne på på førstesal. Her vil der blive danset og trænet vores opvisnings-serier samt grundserier og grundteknikker. 
 
Som springer vil du  komme til at springe i (og på) lange baner samtidig med at du bliver instrueret i teknikken og fysikken bag springene. Men du vil også stifte bekendtskab med mindre rytmiske serier.
 
Musikken er omdrejningspunktet omkring vores opvisninger og vil derfor også være en stor del af træningen, hvor vi b.la øver os i at tælle og gå i takt.
 
Kan man ikke bære sin egen vægt på hænderne, vil man være udfordret med næsten alle spring på banen. Derfor vil håndstand og let styrketræning være en del af hver træning
 
Der vil være stort fokus på skruer og dobbeltrotationer i både trampolin og på bane, samt kombinationsspring på banen såsom indgangs-salto og afslutningsspring.
 
Vi ses.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen