Junior holdet (13-17 år)

Info

Om du er begynder eller øvet spiller ingen rolle. Alle er velkomne.

Holdet har både en danse/rytmeside og en springside.
Alle gymnaster er sammen den første time (kl. 19-20) og går derefter hver til sit og træner.

Vi forventer, at du møder motiveret op til hver træning og opvisning. Det gør vi.

Dans/rytme:

Joanna & Sille vil igen stå i spidsen for danse/rytmesiden i den kommende sæson.

Vi har selv dyrket dans på eliteplan og føler derfor, at vi kan lære fra os af vores danseerfaring. I sæsonen vil vi komme ind på forskellige dansestilarter herunder, ballet, moderne dans, rytme, spring over gulv, dans, hiphop, house, dancehall og en masse grundtræning. På danse/rytmesiden vil der derudover også indgå lidt styrketræning, da det har stor betydning for udførelsen af de forskellige stilarter.

Til timerne er det vigtigt, at være danse-/rytmelysten samt motiveret for at lære, da det dermed gør vores timer sammen endnu sjovere.

Spring:

Som springer vil du komme til at springe i (og på) lange baner samtidig med, at du bliver instrueret i teknikken og fysikken bag springene. Du vil også stifte bekendtskab med mindre rytmiske serier.

Musikken er omdrejningspunktet for vores opvisninger og vil derfor også være en stor del af træningen, hvor vi bl. a. øver os i at tælle og gå i takt.

Håndstand og let styrketræning vil være en del af hver træning, da dette er vigtigt for at kunne bære sin egen vægt på hænderne, som næsten alle banespring kræver. Vi opfordrer derfor til let styrketræning dagligt.

Der vil være stort fokus på skruer og dobbeltrotationer i både trampolin og på bane, samt kombinationsspring på banen såsom indgangs-salto og afslutningsspring.

Alle bliver undervist individuelt ud fra det niveau man er nået til.

Vigtigst af alt er, at vi skal have det sjovt. Det er det gymnastik handler om.

Vi ses.

Joanna, Sille, Mikkel, Sune, Lars & Stefan.


 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
Hold i dag

Instagram