Junior holdet (7.-10. kl.)

Info

"Jyderup Juniorhold" er gymnastik, sjov og fællesskab for alle piger og drenge som går i 7.-10. klasse. 
Om du er helt ny i gymnastikkens verden eller om du har været gymnast siden du lærte at gå, spiller ingen rolle - alle kan være med.

Holdet er delt i to kategorier. Den ene er for dig som er vild med dans/rytme og den anden er for dig som er vild med spring og luft under vingerne.

Uanset om du er til dans/rytme eller spring, vil musik og rytmiske serier være en del af opvisningsprogrammet og dermed også hver træning.

Hele holdet er samlet den første time af træningen, hvorefter dans/rytme og spring går hver for sig og arbejder med sit.

Denne sæson vil nøgleordet være engagement. Så er du superklar til at lære og blive den bedste gymnast du kan blive og er du engageret til træningerne, så sørger vi for, at bane vejen for dig og giver dig vores ubetingede opmærksomhed, både som springer og rytmegymnast.

Vi kommer til at gå meget i dybden med grundteknikker, så fundamentet for at blive en dygtig gymnast er på plads.

Det er vores mål med alt hvad vi gør på holdet, at det skal være sjovt .....For det er det gymnastik handler om.Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

1200
Tirsdag Tid: 19:00 - 21:00
Sted: Jyderup Hallen, Lille Hal - forår
Tirsdag Tid: 19:00 - 21:00
Sted: Jyderup Hallen, 1. salen - forår
Bestyrelsesmedlem: Lars Steensen / Stefan Weiss Hansen /
Instruktør: Caroline Bredahl / Lars Steensen / Marlene Christiansen / Mike Olsen / Mikkel Schrøder / Stefan Weiss Hansen / Sune Hald /


Kontaktpersoner : Christina Holmegaard Pedersen (tlf. 51 96 08 97) og Pernille Juel Petersen (tlf. 27 49 12 52)

Periode: 19.03.2024 - 25.06.2024
Tilmeldte: 25/50
Pris: 450 kr.
Tilmeld
Hold i dag

Instagram